Thermwork

Mere om Thermwork

 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork
 Thermwork

Thermwork er et mindre rådgivende ingeniørfirma med mere end 10 års erfaring som selvstændigt firma.

Firmaet er etableret af Benny Kjersner i 2007 som et personligt ejet firma. I 2010 blev Thermwork omdannet til et aktieanpartsselskab (ApS).

 

Benny er uddannet som bygningsingeniør i 2001. Benny har arbejdet som rådgiver i 4 år og har ligeledes prøvet kræfter og fået erfaring i entreprenørverden i 2 år, inden Thermwork er startet.

Siden er firmaet udvidet med to bygningsingeniører.

 

Vi har stor erfaring i at løse byggetekniske opgaver indenfor samtlige VVS-installationer (vand, varme og sanitet), ventilation, kloak, fugtsikring af kældre, energirenovering og renovering af tag og facader.

Vi er rigtig gode til at udføre udredningsopgaver, hvor årsagen til et opstået problem skal findes samt til at finde løsningsforslag til udbedring og belyse de økonomiske konsekvenser.

Vi har vores eget blower door udstyr og termografikamera med høj opløsning. Med vores udstyr kan vi udføre tæthedsprøvning samt hjælpe med at finde årsagen til trækgener, dårlig isolering m.m.

Vi er gode til at styre byggeopgaver, så vi sikrer, at du får et godt resultat, når der skal udføres bygge- og renoveringsopgaver på din ejendom.

 

Vi er et lille firma med stor faglig stolthed. Vi gør os umage med vores opgaver, og vi er omkostningseffektive, fordi vi kan holde vore administrationsomkostninger nede.